Matti Niiranen Asiaa, analyysiä ja ajankuvia

Kaikki blogit puheenaiheesta Ruokateollisuus

Kiitos Antti Heikkilä

Kiitos Antti Heikkilä, ihanan etunimesi lisäski solet ohjanu ja neuvvonu minunki elämää rohkeaksi ja lisäny itseluotttamustani niinko omalla päällä aattelevaksi, mie kiitän ja kunnioitan työtästi ja elämäniloa sulle ja Maaritille!

Suomalainen valekinkku pilasi joulupöytämme!

Ostimme vaihteeksi suomalaisen valmiskinkun. Sen oli vakuumissa kauniisti ruskettuneena.

Olikohan se jopa tehty perinteisesti siten, kuin olin nähnyt kinkkuja tehtävän Turun OTK:lla aikoinaan? Kinkut suolattiin, keitettiin ja savustettiin huolella. Lopputulos oli mehevä ja maukas joulupöydän kruunu.

Ei ollut!

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä